Hjem Services Kontakt os Om WebWorks

 

 

Skift til dansk Skift til engelsk
Nyheder

 

 

 

 

 

 

 

 

Oversæt din produktdokumentation til engelsk og spar penge!

Konsulentvirksomheden Valcon har lavet en undersøgelse blandt 11 vidt forskellige danske virksomheder, som viser at blandt andet sprogbarrierer står i vejen for optimale indkøbsmuligheder på det globale marked, og dermed påfører virksomhederne unødvendige omkostninger.

Overraskende er det dog, at det ikke er sprogproblemer hos udenlandske underleverandører, der er årsag til manglende globalisering af indkøb, men derimod sprogbarrierer i de danske virksomheder.

Det er især på to områder, at sprogbarrierer gør sig gældende. For det første er der generelt sprog- og kulturproblemer på mellemlederniveauerne, som ofte er det niveau, der har den daglige kontakt til underleverandørerne i udlandet.

For det andet betyder mangelfulde beskrivelser af de produkter, som virksomheden gerne vil købe hos udenlandske underleverandører, at det kan være svært for underleverandøren at levere den forventede kvalitet. Mange af de adspurgte virksomheder nævner således, at store dele af dokumentationen udelukkende foreligger på dansk, og at dette i sig selv er en barriere for at skifte til en udenlandsk leverandør.

En oversættelse af produktdokumentation til engelsk kan derfor betyde øgede muligheder for at spare omkostninger ved at vælge en udenlandsk underleverandør. WebWorks kan hjælpe dig med oversættelser af produktdokumentation og andet materiale, som skal oversættes fra dansk til engelsk.

Læs hele undersøgelsen fra Valcon her.

Har du kommentarer eller spørgsmål til vores nyheder, er du velkommen til at kontakte os. Send os evt. en mail på: info@rindsig.com

Tilbage til nyhedsoversigten.

 

©WebWorks v/Morten Rindsig, Tousvej 106, 8230 Åbyhøj, tlf. 8618 3550, e-mail: info@rindsig.com